Поверителност


Защита на личните данни при предоставена от Вас информация за Вашата собствена идентичност.

С настоящото Ви информираме за целта на средствата за обработка на предоставяните от Вас лични данни, за доброволния характер на предоставяне на данните, за сферата на ползването им, както и за задължението ни да защитаваме конфиденциалността на предоставените от Вас лични данни.

Ние от "Парайс Пуулс" ЕООД защитаваме Вашите лични данни, така както защитаваме нашата собствена информация, и в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Ние използваме информацията (Вашите лични данни), предоставена ни от Вас в съответствие с публикуваните на сайта Общи условия, за следните цели: да персонализираме достъпа до някои от секциите на Сайта, да отговорим на Вашите въпроси, да събираме Вашите мнения, за да можем да подобрим качеството му, да можем да ви предоставим информация за текущи и/или минали поръчки, за предотвратяване на злоупотреби с идентификацията на клиенти при използване на сайта.Ние няма да предоставяме на трети лица, нито възмездно, нито безвъзмездно информацията предоставена ни от Вас, освен ако това не се изисква изрично от закона.

Предоставената ни от Вас информация ще бъде обработвана само и единствено за целите, описани тук и в Общите условия за използване на този сайт.Ние се задължаваме да предприемаме необходимите технически и организационни мерки, за да защитим предоставените от Вас лични данни от случайно или незаконно разрушаване, случайна загуба или промяна, незаконно разкриване или достъп, нерегламентирано изменение или разпространение, както и от всички други незаконни форми на обработване на лични данни. С оглед на предаването на данните по електронен път се задължаваме да предприемем специални мерки за защита.Информация за Вашето посещение.Когато посещавате нашия Сайт, ние съхраняваме Вашия IP адрес, вида на браузера Ви, и отчитаме времето и броя на Вашите посещения. Ние използваме тази информация (“Регистър за лични данни”), за да съберем информация за нашите посетители и да я използваме, за да персонализираме информацията, която Вие виждате на екрана и електронните съобщения, които получавате от нас. Тази информация се пази за наши вътрешни нужди без да я предоставяме за ползване.Връзки Сайтът съдържа връзки към други сайтове. "Парайс Пуулс" ЕООД не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници. Връзка с нас Ние предоставяме информация за начините, по които да се свържете с нас. Не можем да гарантираме, че ще прочетем всяко едно изпратено съобщение, но ще се опитаме да Ви отговорим своевременно. Възможно е да съхраним Вашата кореспонденция, за да можем да Ви отговаряме по-точно при наличието на други въпроси от Ваша страна.

+359 889 98 3006
office@paradisepools.bg